Swojskie wędliny
Zdecydowana większość Polaków to osoby, które spożywają mięso. Stanowi ono bowiem jedną z podstaw tradycyjnej kuchni polskiej i już od dziecka potrawy mięsne stanowią nieodłączny element naszej diety. Wędliny tradycyjne to produkty, które są bardzo często poszukiwane przez klientów chcących odmiany od produkowanych na masową skalę produktów mięsnych dostępnych w hipermarketach. Swojskie wędliny to bowiem produkty, które cechują się nie tylko niepowtarzalnym głębokim smakiem, ale również brakiem sztucznych dodatków i konserwantów.
Jak powstają prawdziwe, swojskie wędliny
Podstawowym elementem do wyrobu wędlin jest oczywiście mięso. To od jego jakości w dużej mierze zależy ostateczny smak wędliny. Najlepsze mięso to takie, które pochodzi od lokalny hodowców dbających o prawidłowy i naturalny wzrost zwierząt. Istotny jest również dalszy proces przygotowania wędlin – tradycyjna obróbka termiczna (wędzenie czy pieczenie) a także odpowiednie przyprawy i dalsze przechowywanie.
Swojska kiełbasa i wędliny bez konserwantów
Piekarnia Anmar to rodzinna firma, która od wielu lat zajmuje się wyrobem tradycyjnego wiejskiego chleba. W naszej ofercie znajdą Państwo również tradycyjne, swojskie wędliny, które wyrabiamy z mięsa od lokalnych dostawców. Gwarantujemy, że oferowane przez nas produkty pozbawione są jakichkolwiek sztucznych dodatków konserwujących czy polepszających smaku! W naszej ofercie znajdują się tradycyjne kiełbasy swojskie, kabanosy, szynki, pasztety czy boczki. Oferujemy również wędliny z dziczyzny. Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów swoje produkty oferujemy również online. Dowiedz się więcej o warunkach dostawy i zamów wędliny przez Internet!